✔ Miljøbevidst vognmand​

✔ Bortkørsel og sortering​

​✔ Professionelt/moderne udstyr

Levering af sand og levering af grus for private og erhverv

Skal du have transporteret en stor mængde sand eller grus, så kan vi hos Vognmand Klaus Wolf hjælpe dig. Vi har nemlig ressourcer til at udføre stor levering af sand eller grus.

Vi tilbyder både levering af grus og sand for private og erhvervsfolk i områderne omkring Esbjerg, Bramming og Varde. Man skal dog ikke tøve med at tage kontakt til os, selvom man ikke lige bor i en af disse byer, da vi også gerne udfører opgaver andre steder i landet.

Vi har stor forståelse for, at når man booker en vognmand til en opgave, så forventer man, at opgaven udføres professionelt og til den aftalte tid. Derfor sørger vi altid for at afholde vores aftaler og andre betingelser når det kommer til levering af sand og grus, så kundens byggeprojekt ikke forsinkes på grund af os.

Kørsel af sand og grus hos os indebærer både opgaver, hvor vi hjælper kunder med at skaffe sig af med sandet og gruset, og det indebærer opgaver med levering af grus eller sand, som kunden skal bruge i forbindelse med et projekt. I disse tilfælde tager vi naturligvis en masse hensyn, så sandet leveres i den stand, som kunden forventer.

Levering af grus og sand i store og små mængder

Vi har ressourcer til at transportere enorme mængder sand og grus, hvorfor vi sagtens kan varetage store opgaver. Uanset opgavens størrelse så garanterer vi, at den bliver professionelt udført, og at kunden kan forvente en venlig og god betjening fra vores vognmand, der hellere end gerne vil give kunden gode råd og tips til processen.


Kontakt os for tilbud på levering af sand

Står du og mangler en dygtig, pålidelig vognmand til en opgave, der involverer afhentning eller levering af sand eller grus, er du meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Du kan ringe til os på telefon 75 16 00 28 eller 40 73 97 40. Du er også mere end velkommen til at sende os en e-mail på info@vognmand-klauswolf.dk for mere information om levering af grus og sand.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 4 anmeldelser fra Facebook​ og Google

Vognmand Klaus Wolf A/S   //   Grimstrupvej 137   //   6705 Esbjerg Ø   //  

Telefon: 75 16 00 28   //   CVR: 41908319   //   E-mail: info@vognmand-klauswolf.dk