Levering af grus og sand for private og erhverv

​Skal du have transporteret en stor mængde sand eller grus, så kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig ressourcer til at transportere enormt mange tons sand og grus. Vi tilbyder både levering af grus for private og erhvervsfolk.

Vi har stor forståelse for, at når man booker en vognmand til en opgave, så forventer man, at opgaven udføres professionelt og til den aftalte tid. Derfor sørger vi altid for at afholde vores aftaler og andre betingelser, så kundens byggeprojekt ikke forsinkes på grund af os.

Kørsel af grus og sand hos os indebærer både opgaver, hvor vi hjælper kunder med at skaffe sig af med sandet og gruset, og det indebærer opgaver med levering af grus eller sand, som kunden skal bruge i forbindelse med et projekt. I disse tilfælde tager vi naturligvis en masse hensyn, så sandet leveres i den stand, som kunden forventer.

Vi transporterer både store og små mængder

Vi har ressourcer til at transportere enorme mængder sand og grus, hvorfor vi sagtens kan varetage store opgaver. Uanset opgavens størrelse så garanterer vi, at den bliver professionelt udført, og at kunden kan forvente en venlig og god betjening fra vores vognmand, der hellere end gerne vil give kunden gode råd og tips til processen.​

Mange års erfaring med levering af grus og sand

Vores firma har adresse i Esbjerg, og de fleste opgaver, der indebærer afhentning og levering af grus og sand udføres i vores nærområde. Derfor udfører vi en del opgaver i Ribe, Bramming, Varde og naturligvis Esbjerg.

Man skal dog ikke tøve med at tage kontakt til os, selvom man ikke lige bor i en af disse byer, da vi også gerne udfører opgaver andre steder i landet.

Kontakt os for tilbud på kørsel af grus og sand

Står du og mangler en dygtig, pålidelig vognmand til en opgave, der involverer afhentning eller levering af grus eller sand, er du meget velkommen til at ringe på 75 16 00 28 til en uforpligtende snak. Du er også mere end velkommen til at sende os en e-mail på info@vognmand-klauswolf.dk.

Kontakt os for et

uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

Vognmand Klaus Wolf A/S   //   Grimstrupvej 137   //   6705 Esbjerg Ø   //  

Telefon: 75 16 00 28   //   CVR: 41908319   //   E-mail: info@vognmand-klauswolf.dk