✔ Miljøbevidst vognmand​

✔ Bortkørsel og sortering​

​✔ Professionelt/moderne udstyr

Krankørsel til afhentning af byggematerialer

Hos Vognmand Klaus Wolf tilbyder vi professionel krankørsel til afhentning af byggematerialer i Esbjerg, Bramming, Varde og Ribe for private og erhverv, som har behov for hjælp til at transportere diverse materialer. Søger du et kompetent firma, der kan tilbyde transport med kran, er vi den rette til jobbet.

Når vi henter med grab, er det typisk sand, grus, jord og granit, og er det med pallegaffel, kan vi hente og levere fliser efter behov. Vi er meget omhyggelige, hvad angår krankørsel, da sikkerhed og pålidelig leverance er vigtigt for os, så du får en god oplevelse som kunde.

Professionel krankørsel af erfarne chauffører

Ønsker du at benytte os til professionel krankørsel, får du en erfaren chauffør, der ved, hvad han laver. Vi tager os altid godt af vores kunder og rydder pænt op efter os med grappen, når vi henter og leverer byggematerialer af den ene eller anden slags.

Det kan være grus, sand eller jord, der ligger tilbage, hvilket vi har redskaberne til at fjerne grundigt og effektivt igen.

Vi tilbyder også krankørsel, hvor vi fjerner grene og buske, hvis dette er behovet. Vi er her for at hjælpe dig med de ting, du ikke selv har maskinerne til, og hvor der er behov for en kompetent vognmand til at gøre det sikkert. Få en snak med os om aftale om afhentning, og hvad det vil koste.

Kontakt os for nærmere aftale samt tilbud

Vil du have en tid til krankørsel, hvor vi henter og leverer byggematerialer, kan du kontakte os helt uforpligtende og få et godt tilbud på, hvad det vil koste for din opgave.

Du kan kontakte os på telefon 75 16 00 28 eller 40 73 97 40. Du kan også skrive til vores e-mail info@vognmand-klauswolf.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 4 anmeldelser fra Facebook​ og Google

Vognmand Klaus Wolf A/S   //   Grimstrupvej 137   //   6705 Esbjerg Ø   //  

Telefon: 75 16 00 28   //   CVR: 41908319   //   E-mail: info@vognmand-klauswolf.dk