Containerudlejning til opbevaring

Hos Vognmand Klaus Wolf i Esbjerg tilbyder vi containerudlejning af en eller flere containere til for eksempel opbevaringsplads til mursten, tagsten, møbler eller noget helt fjerde.

Med vores containerleje har vi følgende til rådighed:

  • Åbne containere på 10 – 30 kubikmeter
  • Lukkede containere på 20 – 28 kubikmeter

De åbne containere egner sig naturligvis bedst til opbevaring af ting, der enten skal smides ud, eller til ting, som ikke bliver ødelagt af dårligt vejr, mens de lukkede er optimale til at bevare eksempelvis møbler eller lignende i; altså ting, der kræver lidt mere beskyttelse.

En række fordele ved containerudlejning hos os

Hvis du beslutter dig for at benytte vores tilbud om containerudlejning, kan du se frem til en række fordele. For det første garanterer vi, at de containere, som du lejer, er i fin stand. Derudover sørger vi for bortkørsel og sortering.

​​Ligeledes yder vi vejledning omkring, hvilken container som egner sig bedst til dit formål. Med vores containerleje har du naturligvis også mulighed for at udskifte din container hos os, hvis du mener, at den ikke lever op til dine krav.

Hør mere om containerleje hos os

Vores firma har adresse omkring Esbjerg, og langt de flest containere, som vi udlejer, er til kunder i nærområdet af Ribe, Bramming eller Varde. Vi tilbyder dog også leje af containere i resten af Sydjylland, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, hvis du har brug for opbevaringsplads, men ikke lige bor i en af ovenstående byer.

Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 75 16 00 28 for at høre mere om vores containerudlejning eller sende os en e-mail til info@vognmand-klauswolf.dk og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os for et

uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

Vognmand Klaus Wolf A/S   //   Grimstrupvej 137   //   6705 Esbjerg Ø   //  

Telefon: 75 16 00 28   //   CVR: 41908319   //   E-mail: info@vognmand-klauswolf.dk