✔ Miljøbevidst vognmand​

✔ Bortkørsel og sortering​

​✔ Professionelt/moderne udstyr

Containerudlejning til opbevaring

Hos Vognmand Klaus Wolf i Esbjerg tilbyder vi containerudlejning af en eller flere containere til for eksempel opbevaringsplads til mursten, tagsten, møbler eller noget helt fjerde i Bramming, Varde og omegn.

I forbindelse med leje af container har vi følgende til rådighed:

  • Åbne containere på 10 – 30 kubikmeter
  • Lukkede containere på 20 – 28 kubikmeter

De åbne containere egner sig naturligvis bedst til opbevaring af ting, der enten skal smides ud, eller til ting, som ikke bliver ødelagt af dårligt vejr. De lukkede er optimale til at bevare eksempelvis møbler eller lignende i; altså ting, der kræver lidt mere beskyttelse.

Leje af container hos os med en række fordele

Hvis du beslutter dig for at benytte vores tilbud om containerudlejning, kan du se frem til en række fordele. For det første garanterer vi, at de containere, som du lejer, er i fin stand. 

Derudover sørger vi for bortkørsel og sortering ved leje af container.

Ligeledes yder vi vejledning omkring, hvilken container som egner sig bedst til dit formål. Med vores udlejning af container har du naturligvis også mulighed for at udskifte din container hos os, hvis du mener, at den ikke lever op til dine krav.

​​

Kontakt os og hør mere om vores containerudlejning

Vores firma har adresse omkring Esbjerg, og langt de flest containere, som vi udlejer, er til kunder i nærområdet af Ribe, Bramming eller Varde. 

Vi tilbyder dog også leje af container i resten af Sydjylland, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, hvis du har brug for opbevaringsplads, men ikke lige bor i en af ovenstående byer.

Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 75 16 00 28 eller 40 73 97 40 for at høre mere om vores containerudlejning. Du kan også sende os en e-mail til info@vognmand-klauswolf.dk, og vi vender tilbage til dig.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 4 anmeldelser fra Facebook​ og Google

Vognmand Klaus Wolf A/S   //   Grimstrupvej 137   //   6705 Esbjerg Ø   //  

Telefon: 75 16 00 28   //   CVR: 41908319   //   E-mail: info@vognmand-klauswolf.dk